Konkurrenter er hærlige, dere.

Noen ble lurt tidligere i vår. Oppdragsgiver ønsket våre spesielle VP2 spredere. Vanningen skulle skje fra sidelinjen. En av våre konkurenter klarte å selge inn sitt anlegg til entreprenøren som installerte dette og nå sitter oppdragsgiveren igjen med ett anlegg han kunne fått for halve prisen dersom det var denne typen anlegg han hadde ønsket installert.

Kunden ble visst overasket når sprederene kom opp på midten av banen....

Legger like godt inn noen av påstandene som vi hører noen av våre konkurenter forsyner kunder med.

Her kan alle se vår mening om en del av påstandene.

-- etter hvert må de vel kanskje finne på noe nytt......

Påstand 1: Noen påstår at våre spredre er utsatt når det gjelder vindbelastning.

Svar: Ingen spredere tåler mye vind.

Ellers er sannheten den, at hydrauliske spredere er dårligst både når det gjelder både kastelengder og å opprettholde funksjonen under vindpåvirkning.

De beste sprederene både når det gjelder vindpåvirkning og når det gjelder kastelengder er slagspredere. Derfor har Perrot oppretholdt produksjonen av slagspredere og selger disse over hele verden.

Selvfølgelig lager vi også hydrauliske spredere og selger dem spesielt sydover i varme strøk hvor ikke alle de små plastkanalene og hjulene fryser i stykker så fort. Fortrinnsvis selger vi dem der hvor anlegget kan installeres i ly for vær og vind.

Påstand 2. Sprederene fylles vistnok med både sand, grus, gummi og annet som forefinnes og ikke forefinnes på banen. Det er litt rart at ikke vi som er på servis på anleggene finner dette probleemet påtrengende. Heller mer sånn et fantasiproblem hos våre konkuenter og et ikke eksisterende problem i virkeligheten.

Har nå likevel hørt om en spreder som ikke hadde vært i funksjon på en stund hvor maurene hadde tatt sprederen i bruk til annet enn vanning, men problemet kan ikke sies å være svært påtrengende.

Påstand 3. Sprederene er så kraftige at hvis ikke de støpes fast så beveger de hele stadion når de er i gang.

Svar: sprederene skal installeres i vanlig pukk. De åpner "stille og rolig" og gjør sin jobb. Deretter faller de ned og da holder restvannet igjen slik at sprederne faler ned like rolig som de kom opp. Med andre ord en oppfinnsom påstand men ikke helt sann.

Påstand 4. Kommer snart

Påstand 5

Fikk denne på mailen:

TW-JULI-2009-E[1].jpg

Idrettsparken på Notodden (tidligere Tinfos Arena) fikk Skandinavias første komplette vanningsanlegg med PopUp sprederen VP2 fra Perrot.

Mot syd øst

Anlegget ble kjørt i gang i 2008 og nå kan de "utvalgte" kjøre anlegget når som helst på døgnet. I løpet av 12 minutter har de hatt alle sprederene i gang og hele banen er dekket med vann.

Bilder fra igangkjøringen:

Not Trening i sol og regn WEB.JPG

Ikke alle gjorde seg så mye av at det var vanning i gang - med de temperaturene det var under igangkjøringen var det sikkert bare godt med litt avkjøling..

Sol web.JPG

Jevn fordeling er viktig når vannet legges ut og når det er vindstille så er fordelingen svært bra. Nå håper vi bare på mye godt vær fremover så anlegget kan bli brukt.

-

Gratulerer til Notodden Fotballklubb og gratulerer med det nye anlegget. Nå forventes det opprykk :).....

Nye Hydra er på vei.

Ett eksempel på Hydra er denne:

HydraL[1].jpg

Kastelengde 18 - 32 meter

Trykk område 4 - 7 bar

Vannmengde 3,47 - 23,3 m3/h

En hydraulisk spreder i god kvalitet som er laget for anlegg som ikke ligger svært utsatt for vind eller trykk. Som de fleste plastspredere er det begrensninger for hvor stort trykk disse kan operere under og det kan være nødvendig med reduksjon av trykket (som kan gjøres ved hjelp av våre magnetventiler) Dette kan være ett alternativ til slagspredere i visse tilfeller. Mer opplysninger vil komme etter hvert.

Ta gjerne kontakt på tlf. 38 35 47 00 eller 90 15 87 72.